FEBO VAN WOUSTRAAT

FEBO VAN WOUSTRAAT De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO van Woustraat. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 13:20 Eten kwam veel te laat
2 apr 2022 om 16:58 Took a very long time to receive the order
24 mrt 2022 om 7:08 Kwam veeeelste laat terwijl ik om de hoek woon. Van wou FEBO was ook niet bereikbaar..
23 mrt 2022 om 21:46 Kreeg een bericht dat de bestelling met 24 minuten bezorgd zou worden is een uur geworden . En niemand bereikbaar
22 jan 2022 om 19:27 Eten was lauw. Duurde 55 minuten voordat het er was
28 nov 2021 om 19:28 Friet niet gaar, bestelling niet compleet en kip aangebrand en alles was lauw:( teleurstellend dit keer
21 nov 2021 om 19:03 Voor het eerst ga ik deze Febo beoordelen. De frites zijn veel te zout de laatste paar keer dat we besteld hebben. Waarom? Echt niet lekker zo. Voor de rest is het prima.
5 nov 2021 om 22:32 Duurde heeeeel lang
1 nov 2021 om 22:01 Burgers en friet waren asociaal koud. Een beetje lauw vinden we niet erg maar dit konden we dus niet opeten. Zoveel geld weggegooid broeders wij zijn ook gewoon aan het werk vinden jullie dat normaal om ijskoude burgers en friet aan de man te brengen
15 okt 2021 om 19:27 Bijna geen saus op beide burgers bestel hier dus nooitmeer!
7 okt 2021 om 14:37 Eten was op tijd burger was lekker maar de patat was veel te zout.je krijgt spontaan een hoge bloeddruk. Kon het zo weggooien zonde
5 okt 2021 om 14:29 De bezorging was top en het eten was oke,alleen jammer dat als je aangeeft om 12:15 je bestelling wilt hebben je alsnog 45min.moet wachten. Zo jammer tijd invullen heeft geen zin